Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fångat målat och beskrivet ur kuften


känslor ur minnet fångat igenom musiken i dag

inget är som smärtan av ett farväl mentalt bestämd
ett hjärta fullt av hopp tyst tanke snälla kom till baka

tårar faller från ögonen som det sista steget innan man
hoppar från denna jord faller planlöst ledsen övergiven

förtvivlad arg frustrerad en stark känsla ut av att blivit lurad
vilseled bestulen på känslor kärlek tid ord framför allt den

värld du byggde upp för mej du var min drottning och jag
din Kung vi härskade i en värld för två nu svävar jag ensam

i en främmande atmosfär ensam rädd mörk och kall upp
ner har ingen lag en främmande destination utan planer

eller hopp för framtiden all kärlek är nu fylld av smärta och
borta förlåt men jag känner hat det är över mitt förstånd

att jag inte känner något ut av allt du fyllde mej med som
fick mej att känna mej levande och älskad all värme är nu

borta från min frusna själ




Fri vers av den nakna poeten
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-23 10:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka och nakna ord som berör.
2014-11-25

    Erika H
Starka känslor som du förmedlar och de tränger ut och in.
Fångade och nedskrivna. Texten är smärtsamt vacker och levande.
Du når ut och väcker känslor och tankar.

Mycket fint skrivet.
2014-11-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
ja kärleken gör som den vill med oss, den är ljuvlig men också så smärtsam!
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten