Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att åka buss är så givande. Det uppstår ständigt spännande, vackra ögonblick.


Ett eget rum

De har sitt eget rum
där på bussätet
Kliar hon hans näsa?
Jo, det gör hon
Precis som vi djur gör
när vi känner närhet




Fri vers (Fri form) av Carl-Johan Bachofner
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-23 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl-Johan Bachofner
Carl-Johan Bachofner