Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid kvar


likt genom ett vissnande lövverk
kom dina viskningar i en hisnande
hastighet mot mig ståendes med
vinterens grepp ruskandes när
jag stod där i dess fulla mundering

jag snubblade genom dimensioner
medan jag fann mig där sittandes
med en annan hand än din i min,
likt ett solur visade våra omfamnande
händer hur mycket tidsrum vi skulle

få ha kvar





Fri vers av Sockerkaninen
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-07 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sockerkaninen
Sockerkaninen