Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta blodet

Svarta tjäran rusar
oplanerat genom kroppen
hon blinkar, som för att klarna,
ingen skillnad.
Molekylerna vibrerar
fast utsidan är still,
med en bultande anspänning
och ljud som omringar kryper in.
In inunder skinnet,
ut mot fötterna
som blir kvar, pirrande mot kaklet.
Tom är blicken som stirrar fram
ut på allt men ingenting.
Nacken trånar efter en stark hand,
ett grepp för att stilla,
för att tysta
och för att för alltid vila.




Fri vers av Starkast
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-06-13 22:10



Bookmark and Share


  Starkast
Tack Steve, gläder mig att du tycker om den :-)
2016-05-15

  S.A.I. Steve Lando VIP
med kraft i ord, väl där!
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Starkast
Starkast