Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt andetag

Blått är din färg.
Dina ögon,
de djupa haven,
de som ser rakt in i mig,
i mitt hjärta.
Fransar som ramar in det outgrundliga du.
Möter dig där,
mitt i ett andetag,
en stillhet i universum,
det som är ditt och mitt.
Blir neddragen,
omkullkastad,
utan någonstans att gömma mig,
kunna dölja det sårbara.
Vill stanna
men ändå rymma.
Hur det skär genom mig,
ditt djup,
din närvaro,
ditt sätt att dröja kvar,
i ett enda andetag.




Fri vers (Fri form) av Starkast
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-08-04 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starkast
Starkast