Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri från dig

Ro-lös, suktande efter din hud mot min nerv.
Dina snuddande fingertoppar i hörnet av min höft.
Din andedräkt som fuktar min nacke när du lutar in och tar kommandot...

Jag längtar till dig, bara att få se dig, se dig naken.
Min hud hettar vid tanken på dig under mina handflator,
sol-värmd och sommar-doftande.

Dina hårdare grepp om mig,
händer som känner sig fram under t-shirt linningen...
över min hårda mage och med en mjuk lirkning ner innanför byxkanten...

Jag drar efter andan, vill bara att du fortsätter dit,
till det skönaste jag kan föreställa mig.
Känner mig maktlös och samtidigt full av kraft och liv...

Vi matchar varandra så bra, din längtan och min.
Eller inbillade jag mig det... för du backade
och jag stod ensam kvar med all undran och sårbarhet.

Kvar hos mig nu finns endast frågor och en ensidig längtan,
den du tycks vara fri ifrån...

fri från mig.




Fri vers (Fri form) av Starkast
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-24 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Starkast
Starkast