Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inte ens charmigt

Utan att veta
ett svek
Illamående och sargad
inte av sjukdom
utan av dig

inte för att jag någonsin egentligen litat
Fortfarande inte ens charmigt
utan mest vidrigt




Fri vers av Omedvetandet
Läst 155 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-11-23 15:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet