Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meteorit nr 9 : PlockePinn i Ruin




Börjar jag att ta

den innersta, nedersta pinnen

ur arkeologiprofessorns högsta pussel

med lugnaste klo

i porslinspjäsig spänning

påpassligt raskt

rubbas

likt förbaskat parallella problema-

tematikkomplex i myrstacken vars terrorba-

lanserande tornrum

på uggleglänt

just då så rysligtvis

rasar

sönder och ihop

till urskillningslös pannkakafoni

och i ruinen får vi

istället lägga pärlplattor

glänsande genom jorden och

plocka stickspår

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-23 15:40



Bookmark and Share


  Connie
Grymt bra det där!
2014-11-24

  TrollTörnTrappan VIP
jorå, orden ömsom spretar och extremsammanförs - var just en brötig, bökig dragkamp att sticka ihop texten...
2014-11-23

  Stefan Albrektsson
Här rasslar det ibland orden, spretar, drar, bråkar och buffas. Gillar avstavningen: "terrorba-
lanserande tornrum".
2014-11-23

    prima donna
Snygg kakofoni. Humor: med lugnaste klo i porslinspjäsig spänning :) snyggt: lägga pärlplattor glänsande genom jorden och plocka stickspår...
2014-11-23

  Nanna X
vilken härlig bråte ; )
2014-11-23
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP