Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På axeln kan två jag sitta.

 

Hon kunde aldrig bestämma sig om vem hon var.
Den vackra oskuldsfulla och blyga
Eller
Den bitska tuffa och elaka.

Hon hade ju båda på sina axlar, de var övertygande båda två.
De gjorde henne varje dag till den hon behövde vara så idag är hon vän med sin ängel och demon.
Hon behövde aldrig mer välja.
Nu famnade hon livet i en härlig lek.

So come, let's play and enjoy life.
And love more.




Fri vers av Angel of love
Läst 318 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2014-11-24 08:47



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
En lagom blandning är nog bäst..:-)
2014-11-27

  Havsbris
:o) kan inte finnas en utan den andra,,, balans!
2014-11-27

    ej medlem längre
Hehe vi alla behöver det ljusa och det mörka. Bra liknelse <3
2014-11-25

  Ljusletaren
Läckert komponerat om jaget/ kram
2014-11-25

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att kunna acceptera alla bitar av sej själv...fint skrivet...
2014-11-25

  louisegirl
Tänkvärd..
Fint skrivet!
2014-11-25

  Connie
Verkligen tänkvärd text! Jag tar aldrig ställning till himmel eller helvete. Jag har nämligen vänner på båda ställena!
2014-11-25

    ej medlem längre
Så är det, både ont och gott ska samsas i oss människor, tankvärda ord, kram
2014-11-25

  erkki
Hugin och Munin var 2 korpar som satt på Odens axlar. Oden var chefs-guden i nordisk mytologi, och för det behövde han nog både maktspråk och empati. Som korparna kanske stod för. Speglar detta ditt diktjag?
;)
2014-11-24

  Maria Sundelin VIP
Låter som ett bra sätt att leva på.
Kramar
2014-11-24

    ej medlem längre
Sköna rader som sjunger frihetens sång..
2014-11-24

    ej medlem längre
Bra tankar i dessa ord. Ängeln och demonen behövs båda två. Den ena skyddar och den andra lockar. :)
2014-11-24

    Dan Myrbeck
Båda behövs.
2014-11-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
2:samhetens kluvna viljor i "jag kan och jag kan inte" jag vill och jag vill inte" ja,det gäller att bestämma sig.
2014-11-24

    ej medlem längre
En spännande text som sätter fantasin i spinn.
2014-11-24

  Lars Hedlin
Wonderful! Yes lets! ;)
2014-11-24

  Marita Ohlquist VIP
Olika delar av personligheten som tillsammans bildar en helhet!
2014-11-24

  M M Mannheim VIP
Yes love more! Demonen kan väcka synden och ur synden kan väckas kärlek.
2014-11-24

  Marianne Räf
Det där känner man, ju, igen!
Ska anamma det där om att
man inte behöver välja! Tack!
2014-11-24

    ej medlem längre
bra!
2014-11-24

    Elisabeth Nilsson VIP
En kombination av båda tror jag på! Fint skrivet och tänkt.
2014-11-24

    Bo Malte
härligt...
2014-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love