Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vad var det som hände....så fort


Du klädde av mig.....

Jag pratar tyst med mig själv

Nu är det över...

Jag måste gå vidare...
men
Hur ska jag kunna möta någon
annan när du finns i hela mig?

Jag vet när det hände,
du klädde av mig

Jag var inte beredd

Jag stod där framför Dig
och hittade inga ord

Maskerna föll av

Försvarslös, generad och
naken tog du Dig in och
omslöt mig...

Jag tänker dina tankar
och vet precis hur du känner

Länge sen det hände

men

Jag är du ...du är jag

Vi....är vi!









Fri vers av WyS VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-11-24 22:38



Bookmark and Share


  L.byström
så otroligt vackert!
2014-11-27

  Lehva VIP
En sådan skickligt beskriven känsla av en total
kärleksupplevelse.
2014-11-26

    ej medlem längre
väcker både minnen och känslor dessa dina rader
tyckte om det jag mindes och det jag känner just nu
tack
2014-11-25

  Lars Hedlin
En känsla som är everliving ;)
2014-11-25

  M M Mannheim VIP
Blev det du och han ända från början ända tills nu?
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP