Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Säsongens sista lopp gick i hamnen i Abu Dhabi. Vem som skulle bli världsmästare var ovisst in i det sista och en del nerver spökade inför starten. Segrare blev tillslut britten Lewis Hamilton i Mercedes.


Formel 1-haiku - Del 19

 

Skymning
över startgriden
fjärilar


Kvällsmörk hamn
i havet speglas
lyxyachterna


Målflagg
över Abu Dhabi
fyrverkerier


Stora moln
skymmer segerhimlen
- donuts


Segervarv
Union Jack vajar
i fartvinden


På prispallen
champagne, svett och tårar
VM avgjort

 

F1-haiku från samtliga lopp 2014 är taggade med Formel1 och Sport.




Bunden vers (Haiku) av Anna H
Läst 350 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-25 11:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skymning och Stora moln - båda ger mig en överraskningseffekt!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Anna H
Anna H