Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Kunshan de målar träden vita


Mannen från Kunshan

Mannen från Kunshan
har ett varmt leende.
Han har målat träden vita
för att hålla insekterna borta.

I mitt hemland af is och eld
Ser jag de vita bergen i fjärran
Spindeln väntar tålmodigt på våren.





Fri vers (Fri form) av Bo Lövhalka
Läst 355 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-25 12:03



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Kort rapport, snyggt beskrivet.
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka