Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välkommen till; raketer och intärn-post AB

Det är vi mot världen i den nya staden
Med regelboken och anslagstavlan kan inget gå fel
Bara åt helvete; fast på ett bra sätt
Så länge vi är överens och bråkar ibland
Städar I Marz och litar på magkänslan
Så kommer inget bli bra; utan bäst




Fri vers av Omedvetandet
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-25 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Omedvetandet