Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då när......,finner jag styrkan



himlen kupar sig
sammetsblå
över oss



ännu stjärnbeströdd
sen natten




när våra blickar
flyter samman
i samförstånd



och du flätar varsamt
handen din
till Ett
med min







då finner jag
styrkan




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 153 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-11-25 16:47



Bookmark and Share


  Peter Kohlm VIP
En fin ton i den här
2014-11-28

  Lars Hedlin
Helt underbar i styrka värme och kärlek :)
2014-11-26

    Shush
så fin!
2014-11-25

    Dan Myrbeck
Fint hoppfull
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell