Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen

mitt liv har inte varit som en danns men det
kan ju bero på att jag aldrig hörde musiken

på andra sidan är jag rädd för att dansa




Fri vers av den nakna poeten
Läst 142 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-25 17:51



Bookmark and Share


  den nakna poeten
efter allt på min väg så är det nog bland det läskigaste som jag vet
2014-11-26

    Erika H
Att dansa är lika lätt som att gå. Det gäller att finna rätt partner, någon som hör och känner samma takt och sen, ett två tre...
2014-11-25
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten