Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Insikt


Ögon/solglasögon

Solglasögon har funnits i urminnes tider.
Varför tar upp en trival sak.

Tanken formade sig när jag åkte på en av mina bilturer
på Bali.

Solglasögon i all ära.
-De skydda oss från att bli bländade av solen.

-De finns alla olika skepnader och modeller.

-Designer har använd dem till att tjäna pengar.

-Vi har använt dem till att se coola ut.

-Det har varit våran vän,
när natten av vin,
kvinnor och sång har tagit
sin ände.

-Dem har skydda oss från att visa våra drogproblem
en tidig morgon.

De har hjälpt den som har känt sig
osäker.

De har har skyddat oss när vi har smilat med munnen och
gråtit med ögonen.

-De har skyddat dig när du talat osanningen med munnen.

-De har tillfälligtvis skyddat kvinnor som har blivit
misshandlade.

-De har hjälpt dig på gott och ont att skydda ditt själsliga spegel.

-SÅ VART BETYDER SOLGLASÖGON FÖR DIG JUST NU?

För mig har de skyddat alla mina tårar som har rullat ner för min kind.
-VAD HAR DE FÖR MENING FÖR DIG JUST NU?




Fri vers av skapelse2009
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-25 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skapelse2009
skapelse2009