Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gåvor


Min skattkista

Tre vackra skatter jag fått.
Har sett att åren har gått.
Varje gång jag öppnar skatten,
får jag höra alla skratten.
Så underbar gåvor jag fått.
Dessa har jag sått.
Satt dom i jorden att spira.
Vilken underbar gåva att fira.
Vad mer kan jag önska.
Att få se mina 3 barn grönska.
Kram




Fri vers av skapelse2009
Läst 168 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-10 03:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skapelse2009
skapelse2009