Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Religiös fri


SJÄLEN OCH KROPPEN

Är jag en maskin?
Eller är jag en själ?
Detta utifrån religiösa tankar.
För mig har livet alltid bestått
av båda enheterna.
Om kroppen är en "maskin?"
Så är kanske" själen " oljan ?
"Maskinen" behöver oljas.
Och " själen " behöver motoriken .
Så någonstans mellan himmel och jord.
Behöver vi varandra.
Kram A




Fri vers av skapelse2009
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-18 05:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skapelse2009
skapelse2009