Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ENERGI


CHAKRA

Vad är energi?
Det har jag själv frågat mig tusen gånger.
Jag är utbildad inom reflexologi
Fick några kommentarer om min senaste:
NAMNET.
Tackar så mycket för alla infallsvinklar.
Som jag redan sagt,jag är ingen poet.
Men ser detta fina forum som en utveckling.
SÅ VAD ÄR ENERGI.
Vi kan börja med:
ROTCHAKRAT: Grundläggande behov,men även att känna
att man har rätt att vara här.
NU KOMMER JAG TILL NÅGOT SOM KAN UPPRÖRA.
SEXUALITET!!!!
NAVELCHAKRAT:Sexualitet och relationer.Känslor
Detta innehåller sex,onani,masturbation, homosexualitet,
och allt som ger energi.Detta är universums otroliga skaparglädje.
SOLAR PLEXUS: Självförtroende.Egot.Självkänsla,och jaget
Detta gör er till personligheter.
Det fina hjärtat!
HJÄRTCHAKRAT:Att ta emot och ge kärlek,Att kunna uttrycka kärlek och
medlidande.
Det är här, på detta forum som ni uttrycker er
HALSCHAKRA: Kommunikation. Att tala,göra sig hörd,men även lyssna och förstå.
Alla ni underbara poeter/berättare
PANNCHAKRAT:"Tredje ögat" kunskap,visdom,intelligens.
Här kan man om man vill,meditera
KRONCHAKRAT:Kontakt med universum,andlighet.
Vad ni än i världen vänder,
se till att vara trogna i era händer.
Skriv ner allt som ni känner
KRAM A







Fri vers av skapelse2009
Läst 200 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-01 15:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skapelse2009
skapelse2009