Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Drivkraft "


Svartsjuka

Svartsjukan har visat sitt fula tryne .
Inget verkar längre självklart.
Tanken på en tvåsamhet,
Finns inte längre.
Även om svartsjukan är en grym känsla.
Så finns det möjlighet att se den med " öppna" ögon.
Vi saknar förståelse för svartsjukans natur.
Den dyker upp som ett svar på "något".
Där vi dragit oss för att "titta" djupare in på.
För att vi vet att,.........!
Problemet funnits under än längre tid .
I ett förhållande som vi så gärna velat behålla.

Svartsjukan är där för att " hjälpa " oss.
Den speglar ett problem vi måste ta itu med .

Så svartsjukan, kan ibland vara din vän.

Egen erfarenhet. Kämpar fortfarande.
Kram A




Fri vers av skapelse2009
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-18 02:53



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Svarsjuka som drivkarft, ja kanske... Jag tänker svartsjuka som ett tillstånd man hamnar i när man inte har verktyg för situationen, saknar insikt om att inte kunna äga mer än sig själv, dålig självkänsla. Acceptans av att det händer saker med människor i livet, man förändras, känslor förändras....
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

skapelse2009
skapelse2009