Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Oscar


Oscar

En dag var Oscar där!
Det var den dagen jag blev kär.
Mitt lilla barnbarn så fin som en ängel han är.
Enkel och inte till besvär.
Ibland förstår inte vi vuxna själar det hära.
Att en liten ängel kommit för att oss lära.

Det vi inte förstår.
Hur mycket vi än förmår.
Att universums lag.
Är där för att ge oss behag.




Fri vers av skapelse2009
Läst 164 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-11 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

skapelse2009
skapelse2009