Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett ord att vinna/ över en kvinna


NAMNET

-Jag vann
-Säger en man
-Jag har ordet för "onani"
-Och så ska det förbli.
-Många namn passerar
-Jag tror det blir mer än du någonsin kan acceptera.
-Allt mellan "pulla" och "scrolla"
-Det här vill jag kolla.
-Ordet som vann "hade " sina fan.
-Jag som kvinna i detta sammanhang.
-Tyckte det var dåligt som fan.
-Så ordet som vann....var KLITTRA.
-Jag bara säger.
-Som kvinnor.
-Vill vi GLITTRA.




Fri vers av skapelse2009
Läst 266 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-30 17:27



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så är Det,bäste Z.även en människa
Som stänger ute andra,har rätt att vara
Med i gemenskapen!
2014-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Kanske för att vi lever i ett fritt land?
2014-11-30

    Sefarge VIP
Varför ska man överhuvudtaget
Hoppa in o kommentera
Andras Dikter.När man själv
Stängt sitt" kommentars fält"
Nåväl!Låt gå. Vi lever ju trots
allt i en Demokrati!
Fridens Liljor!
2014-11-30

  Larz Gustafsson VIP
Varför ska man överhuvudtaget ha ett sådant ord för något som är synd och oanständigt?
2014-11-30

    Bo Malte
...*L*...
2014-11-30
  > Nästa text
< Föregående

skapelse2009
skapelse2009