Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det goda som händer...

Krig, olyckor och elände följer oss
vart än vi går sådana nyheter oss kvickt når...

Tänk om positiva händelser fick samma raketfart
dessa hade vi behövt få höra oftare om, det är ju helt klart!

Och på löpsedeln få läsa någon gång i stor stil att
folk lyckats, fått till det bra, för ljuspunkter behövs
och mycket gott ju görs, guld för alla om det framförs!
Det skulle ju ge dagen och livet ett lyft direkt
och det behövs inte många spaltmeter alls
om det goda för att det skall ta och få en bra effekt
ibland har en liten artikel om just det räckt...
Och glädjen i en väckt!







Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-26 06:40



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
så sant, kan behövas lite goda nyheter ibland
2014-12-05

  Ezmeralda VIP
Jaa det vore underbart med positiva nyheter. Man blir så ledsen över allt elände. Bra skrivet!
2014-12-01

  Irene Åberg
Bästa Ewa-Britt*så Sant*Tänkvärd
Ja Alla vill höra om det Goda som Händer*
Med Värme*Glädje*
Berätta Nu alla Här på Poeters*Se
Något*Gott*Har väl Hänt*
Carpe Diém*Kram


2014-11-29

  ULJO
Så klockrent skrivet
2014-11-27

  Eva Helene VIP
Som ringar på vattnet, ja!
2014-11-26

    Dan Myrbeck
Absolut!
Instämmer!
Bra!
2014-11-26

    ej medlem längre
Så bra skrivet och Sant!
2014-11-26

  Ljusletaren
Sant och jag brukar tänka samma ;.)
Finns visst 2 tidningar att köpa med enbart positiva saker i /kram
2014-11-26

  Havsbris
ahhahahhaha kloka ord som alltid även när du skojar :P

pöss på nosen vännen
2014-11-26

  Lars Hedlin
Mycket bra ordat!
2014-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
Bra text!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt