Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till V



så skör
och starkare än universum
så naken
och klokare än rymden
ligger du
nyutslagen
på mitt bröst
berättar om livet
som överraskade
omfamnade
förde oss samman
vårt första möte
vi som alltid älskat
som är del av samma
men olika

välkommen




Fri vers av Veven
Läst 258 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-26 09:45



Bookmark and Share


  Connie
Underbart skört som ett litet barn!
2014-11-29

    isap
ooh!!! vilken kärlek direkt från hjärtat
2014-11-27

  Popangelov VIP
Gillar ömheten och tillbakablicken i detta möte... mycket fint.
2014-11-26

  Angel of love
Väldigt vackert.
2014-11-26

  Hestia VIP
Närheten slår blom i texten. Fint.
2014-11-26

    vivans
Du skriver så underbart ömsint och vackert
2014-11-26

    ej medlem längre
Så fint. Väldig kärlek..
2014-11-26

  Lars Hedlin
VAcker och fin kärlek i denna text!
2014-11-26

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2014-11-26

  Stefan Albrektsson
Vilken underbar kärleksförklaring!! Varmt!
2014-11-26

  Nanna X
så Vackert!
2014-11-26
  > Nästa text
< Föregående

Veven
Veven