Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gör mig levande



jag lutar min bleka panna
mot dina jämna andetag
och faller, faller, faller
ner i djupet av dig
blank sjö speglar mig levande. igen.

du ror mig lugn. nynnar mig lycklig.
i en ensam eka. lagar du revorna. våra ärr.
och vi lyfter, lyfter, lyfter
två drakar mot himlen, följer vinden.
flyger tillsammans till nästa kapitel

på oskrivna blad. blanka sidor.
skriver jag oss modigare
längs en snirklig väg som tror utan att lova
kommer orden, meningarna, språket
jag färdas leende i ditt leende




Fri vers av Veven
Läst 448 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2015-05-18 08:34



Bookmark and Share


  Fru Intighet
Fantastiskt.
Du sätter ord på känslor jag också känner.
2015-05-20

  Respons VIP
Romantisk poesi när den är som bäst!
2015-05-19

  ResenärGenomLivet VIP
Frihet, tillsammans...känns tryggt...
fint diktat...
2015-05-18

  TrollTörnTrappan VIP
en lyckodrake ur djupet (eller två), framsnirklad med betryggande kreativ penna...
2015-05-18

  Anya VIP
Tycker om dina upprepningar...de förstärker. Härligt om att vara två.
2015-05-18

    ej medlem längre
Betryggande, läkande.
Bedårande slutrad!
2015-05-18

  Marita Ohlquist VIP
Livsbejakande text om tvåsamhet!
2015-05-18

  Lars Hedlin
Mycket bra och levande!
2015-05-18

    ej medlem längre
fin text som tar sig fram med fina metaforer..
2015-05-18

  Nanna X
hoppfull flykt!
2015-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Veven
Veven