Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om att beskriva sej skälv och sitt liv upplevelser och erfarenheter till främlingar


varför skriver jag på den här sidan ?

när jag nu sitter och inte har något att skriva inga ord som faller
över minna läppar inga tårar som rullar från minna ögon ingen

skälvökan att beklaga ingen hjärte sorg eller samvete som plågar mej
ingen ångest som bryter min tystnad i mitt sinnes fulla harmoniska ro

då faller tanken inom mej varför skriver jag varför är jag med på denna
sida varför delar jag min smärta med några jag aldrig mött varför läser

jag om andras och gör mej införstådd jag känner vad dom skriver jag
förstår vad dom beskriver i sina liv efter vägen och dom min även fast

jag aldrig har mött dom varför har jag skrivit allt som jag har skrivit på
den här sidan varför är det fler här som känner mitt innersta en vad det

är med dom som känner mej här där jag är nu det bevisar en engång att
tungan är vassare en svärdet pennan själens budbärare skriver ditt inre

bättre en vad jag beskriver i ord resten står i stjärnorna och dess makt
låt dom falla så läser vi till samman




Fri vers av den nakna poeten
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-26 20:16



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Du känner att du lever här vännen.....
2014-11-27

    Erika H
Precis så. Främlingar eller ej, vi är här och lägger våra tankar och känslor i händerna på någon annan och det känns okej.
Vi lockas att läsa och ta in andras ord och det känns okej.
Här har vi en plats där allt kan hända, alla känslor får finnas och vi kan skratta och gråta, känna och sucka men framför allt lätta våra tyngder och bli lyft av andra.
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten