Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varför finns vi

varför lever vi varför finns vi varför finns kärlek och skönhet ?
vi hatar ju varandra krigar och dödar allt runt om oss snabbt

långsamt som en vacker blomma i skogens glänta plockar vi
och sätter i en vas hemma och kortar dens. liv i stället för att

låta den stå kvar och betraktas av tusen ögon varför finns vi ?
vad är syftet med våra liv




Fri vers av den nakna poeten
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-26 20:33



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Ja varför lät vi inte blomman stå kvar....måhända behövde vi dess korta skönhetstid för oss själva för att orka fortsätta leva!
2014-11-27

    Erika H
Frågor utan svar. Tankar som kan snurra utan slut.
Underliga är vi, vi människor. Ingen vet men många tror. Tror på livet, kärleken och på högre makter. Men inte alla.
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten