Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom sista stunderna av andakt (2014)


Det här är en liten by
tänk inte med klister
tänk med hjärtat
men tyvärr är Jante här

så ingen lyssnar
på det väsentliga
vi har att ge varandra
..just bara frid...




Fri vers av Järnkatten
Läst 168 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-27 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten