Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
MÖTE


UPPLEVELSE

Jag är ingen poet,mer en berättare.
Jag bor på Bali,andarnas ö.
Här möter du både levande och "icke"levande personer/andar.
Jag har tre underbara hundar.
Min första är en Golden.
Född 2009.
Med tatuering i örat.
Renrasig.
SÅ HÄR KOMMER MIN BERÄTTELSE.
Den är sann.
Jag sover i min säng.
Simba sover utanför mitt rum.
Jag vaknar av att det står en hund vid min sängkant.
Tänker,hur kom du in Simba?
Gnuggar mina ögon,upplever hur hunden försvinner i en dimridå.
Springer upp och kollar vad Simba är.
Jo,mycket riktigt...han snusar söt utanför rummet.
Tittar på klockan,den är bara 00.3
Är trött.
Säger till mig själv.
Det där får jag tänka på imorgon
Vaknar av tuppens ljud.
Går upp,tvättar mitt ansikte.
Tittar mig i spegeln.
AHA,nu vet jag.
Ringer uppfödaren.
Frågar,har Simbas mamma gått bort?
Ja säger han,hur kan du vet det?
Hon kom för att säga adjö.
Och tack för att du tar hand om en av mina många valpar.
Jag och Simba gjorde en liten cermoni för hans mamma.

DETTTA ÄR EN AV ALLA MINA UPPLEVELSER PÅ ANDARNA Ö.

MIN FRÅGA ÄR.
Tror du på ett liv efter döden?
Det gör iallafall jag.
Bara i en annan skepnad.




Fri vers (Fri form) av skapelse2009
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-27 12:19



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
tack för en intressant berättelse - det finns mycket därute, och inne i oss alla
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

skapelse2009
skapelse2009