Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ompublicerad som rap. feel the beat.


Semestertripp - en drömrap

 

Det var en underlig form av semestertripp

fast ciceronen var festlig och nästan hipp

låg vi i solstolar mest hela dagarna

gick sen på stranden som vanligt och klagade

 

fuck

 

Kletade in oss med lera och fingerfärg

såg varken torg eller kyrka och inget berg

visste väl knappt var vi var på vår GPS

alla cylindrar var öppna, semesterstress

 

ack

 

oh no, oh dear, what a disaster, what kind of vacation is that?

 [instr solo]

 

Sista dan ville jag ta mig en liten tur

men då sa mamma att staden var inget kul

alla lokala författare liknade

vår ciceron och han var ju en svikare

 

tack

 

Så jag beredde mig att lämna glamvärlden

tacka för mig börja tänka på hemfärden

började tvätta bort färgen från sittfläsket

sortera kläder och packa i resväskor

 

snack

 

oh no, oh dear, what a disaster, what kind of vacation is that?

[repeat & fade]

 

 

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Nanna X
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-11-27 12:34



Bookmark and Share


  Stefan Albrektsson
Behöver du gitarrpålägg? Jag fixar. Mycket förtjust i enradingarna och den nytillagda refrängen! Ser texten framför mig som en Beastie Boys video.
2014-11-28

  TrollTörnTrappan VIP
Ha ja, "varken torg eller kyrka och inget berg" låter som höjden av semestersabotage... Nice disaster!
2014-11-27

  i af apa
om jag kunde sjunga skulle jag...!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X