Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inget varar för evigt men återkommer gång på gång


När man vågar ÄLSKA


När man Älskar med både kropp och själ

känns det som.....................................

Two hearts, living in just one mind
Beating together till the end of time
We're two hearts living in just one mind
Together forever till the end of time

Romantiserat men vackert och underbart

Båda vet att känslor förändras precis
som vädret utanför....fr regn och rusk
till solsken om och om igen!




Fri vers av WyS VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-11-27 19:29



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Just så..Evigt vackert ;)
2014-11-28

    ej medlem längre
Gillar texten!
2014-11-27

  M:tin
Fint!
2014-11-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
en evig cykel av amour
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP