Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kom att tänka på nåt som jag varit med om


Ditt jävla svin

Om du så gav mig den största diamanten i världen
så skulle jag inte ta emot den
mig kan du inte köpa

ditt jävla svin




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-27 22:09



Bookmark and Share


    Bo Malte
ord å inga visor...
2014-11-28

  S.A.I. Steve Lando VIP
Gott där!
2014-11-27
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP