Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En svensk hemlös tänker positivt

 

Idag är en ny dag

nu ska jag va gla

Inte tänka negativt

bara tänka positivt

 

Inte låta mig påverkas

när ondskan tillverkas

Blunda för tiggare på stan

inte se snattande barn

 

Inte känna att jag är trött

självömkan gör en stött

Inte känna att jag har ont

då blir värken mastodont

 

Plånboken är lite pank

men en burk fixar pant

Fyller den med en slant

Sverige är ett bra land

 

När dagen ler om sitt slut

tillhör jag de lyckliga tu

Ha hyresfritt är inte tufft

vi får gratisandas frisk luft




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 537 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-11-28 10:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Låter fint, men fungerar det?
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP