Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I evighet amen


Vi kan även byta roller Du och Jag

Du min älskade, är solen

Aktiv, energifylld lyskraft

Manlig

Jag är natten, månen

som reflekterar ditt ljus

och omsluter Dig till vila

Kvinnlig

Vi två älskar varandra

Vi kan bara existera tillsammans

Vi är LIVET!




Fri vers av WyS VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-11-28 16:31



Bookmark and Share


  L.byström
Vacker filosofi!
2014-11-30

  ingenmening
"Vi är LIVET"
Helt underbart formulerat.
2014-11-28

    ej medlem längre
Vackert!!
2014-11-28

  Lars Hedlin
Så varmt och underbart :)
2014-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Underbar tvåsamhet i den bästa av världar!
2014-11-28
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP