Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snabbis innan maten bay bay

att leva livet är ingen konst inom rimliga gränser
om man fått rätt vägledning från början

men att leva livet utan bra vägledning blir ofta
gränsöverskridande utom alla rimliga gränser

fylld av oplanerade översakande skräckfyllda
upplevelser fyllda av sorg och smärta i alla sinnen

så starka att man känner dom i resten av livet minnet
påminner vart efter och dämpar tyvärr glädjen




Fri vers av den nakna poeten
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-11-28 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten