Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek kostar inget och är lätt att bära

Titlar

Högskoleexamen

Hoppas att du är nöjd med din
prestation och att du blivit någon
i andras ögon!

men

Jag älskar när du drar på Dig dina
arbetsstövlar och drar ner öronlapparna
på mössan!

Du bär dina redskap som en man.

Jag tycker om det jag gör och är förnöjd med
mitt skrivande för att hjälpa och ge stöd för de
som behöver ....

men

Jag kommer alltid att se till att du mår bra först
min älsklings själ!

Jag kommer till Dig med godsaker i min ryggsäck
som väger lätt även om jag måste gå över stock
och sten och länge för att hitta Dig där du gör
ditt dagsverke............

Kärlek kostar inget när det ges från hjärtat!




Fri vers av WyS VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-11-29 19:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rubriken är underbar, ja allt är fint skrivet.
2014-12-11

  i af apa
fint förmedlat... !
2014-12-03

  Lars Hedlin
Underbart! Gillas mycket! ;) kram
2014-11-30

  Lehva VIP
Det som fyller tomheten i oss...det enda som är viktigt på riktigt när det riskerar att försvinna...kärleken till de som vi är riktigt nära.
En vacker text.
2014-11-30

  Johan-70
Gillade både rubrik och text.
2014-11-29

  Ronny Berk
tycker om dessa ord och meningar, ja !
2014-11-29

  M:tin
Det är kärlek det!!!!
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP