Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att måla dig

Målar dig.
Med ljuset.
Och mörkret
som du ofta ser.
Önskar att
du såg
allt det glittret
som dig omger.

Vad är viktigt?

Ta klivet
ut från din tavla!
Du är kött och blod

 och inte ett fotografi.

Du är inte din yta.
Du är det
vi ser hos dig - inuti.

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 598 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2014-11-29 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väl budskapat!


2014-12-03

  bittemi VIP
Bra! Gillar ditt budskap här!
2014-11-30

  ResenärGenomLivet VIP
Fin uppmaning...
2014-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra budskap!
2014-11-30

    ej medlem längre
Läkedom i dina ord!!
2014-11-29

  Ronny Berk
målerisk poesi, ja !
2014-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP