Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuldsanering

Först när man

genomgått

en skuldsanering

är man en oskuld

igen

 




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-11-30 23:02



Bookmark and Share


  Connie
Det låter ju kanon! Då behöver kanske inte skuldsanera mig själv? Tänk att få bli oskuld igen ;)
2014-12-16

    Sefarge VIP
Bra fundering!
Nja!Det finns
Människor
Som aldrig förlåter
Trots att skulden
Är betald sedan
Årtionden!
Olika måttstockar?

2014-12-01

  aol
Sant
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP