Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lax med en blåaktig smak av salt i munnen...


Laxfiske

Från de vidsträckta djupet
laxen simmar
upp det iskalla floden
med en blåaktig smak av salt i munnen.

På jakt efter evigheten

Jag sitter i hyttan på åstranden
och bläddrar igenom dagboken.

Någonstans i framtiden
kommer bläcket och pennan att förenas igen.


tillägnad min goda vän Marianne Räf




Fri vers av Bo Lövhalka
Läst 589 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-01 09:51



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Fin dikt med
fina bilder
2014-12-04

  Marianne Räf
Är mkt imponerad av denna din dikt!
(Oavsett att mitt namn -hedrande- är
med!)
Ingen dussindikt, alltså! Utan- en på
miljonen, typ! Såå fin! Äkta ren poesi!

Tycker den borde få många kommentarer, och inte - som nu! Kram!
2014-12-01

    Dan Myrbeck
Fin hyllning, fastnar särskilt för:

På jakt efter evigheten

2014-12-01

  Marianne Räf
Haha, nämen vad glatt förvånad jag blev! Å, en SÅ BRA dikt, som du
tillägnar mig! Jag lade märke till att
det var så ovanligt fina å underbara
strofer å ord! Verkligen! Å, fick mig en
smärre CHOCK, då jag såg mitt namn i
dikten!!!! Tusen TACK!!, Bosse!

Vilket guldkorn, denna måndag! M R
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Bo Lövhalka
Bo Lövhalka