Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag är så förkyld


God Jul eller sitter och snorar

Snoret rinner
näsan brinner
likt Rudolf med röda mulen

nu då julen lackar
grannen han hackar
för att granen ska sitta i jorden

Sitter nu här och snora'
hoppas jag då förlora
ett par kilo fett

som gör att jag lider hett
svettas och hostar
käkar små ostar




Bunden vers (Rim) av Anita Brännström VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-01 13:06



Bookmark and Share


  Anita Brännström VIP
Tack för medlidandet....hihi
2014-12-06

  Ronny Berk
snorandet framfört med finess, hoppas på snar bättring
2014-12-05

  Ronny Berk
snorandet framfört med finess, hoppas på snar bättring
2014-12-05

    Bo Malte
...*L*...
2014-12-01

  Bo Lövhalka
Störtskön.
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP