Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den poetiska friheten

Det är så skönt

att det finns

en plats

där jag slipper

vara bara jag

 

En plats där

jag kan

svepa diktens

värmande mantel

om min

frusna lekamen

 

Och där den

poetiska friheten

skapar

ett utrymme

för mina fria

tankar och funderingar




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-01 14:55



Bookmark and Share


  axveronika
ja så härligt
2014-12-07

  Angel of love
Men var försiktig, texter kan misstolkas om man inte klargör varje gång att det finns "diktarjag"
2014-12-07

  Connie
Och slippa gå i vägen för sig själv!
2014-12-03

    Sefarge VIP
Härligt om man kan
Uppfatta det så.
Som ett Spa bad
För sinnet!
Mysigt
Tänkt!
2014-12-02

    ej medlem längre
Visst är det bra detta poeter.se?
2014-12-01

    AgnesKenshin
visst är det så! även om det även är skönt att bara vara sej själv ibland också :)
2014-12-01

  Marita Ohlquist VIP
Bra text som passar oss alla.
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP