Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i stallet slog en ny tanke ,ej i dag

när jag mocka i dag i stallet så var det en sak som slog mej
som jag aldrig har tänkt på förut jag har komenterat att det finns bara
en Gud en himmel men det är nog jätte många som har hur många
argument i mot minna ord nu men det som slog mej var att alla som
nämner honom tilltalar honom Gud heter alla Gudar Gud eller är det bara
olika tolkningar av en gud men vänder man på situationen så kallar Gud
Gudarna oss alla människa eller mäniskor jaha då var den tanken färdig
funderad tack för ordet




Fri vers av den nakna poeten
Läst 130 gånger
Publicerad 2014-12-01 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten