Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot din puls....




du är
så fin




med mina läppar
mot din puls


viskar jag
löftet jag
svurit



så länge jag
kan älska,
så är jag
din




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 141 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-01 18:31



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin!
2014-12-02

  Lars Hedlin
En underbar varm och fin text full av fina känslor!
2014-12-02

  Ronny Berk
vackert i bild och text
2014-12-01

  ULJO
Vacker kärleksförklaring
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell