Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tid av kyla, en tid av värme

fönster fulla av ljus
hem fyllda med värme

men utanför drar kyla
och mörker fram

Sista tiden på året
skapar harmoni för vissa
andra suger den ur den energi
de har kvar

Det är en tid
av kyla
en tid
av värme




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 175 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-01 21:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, alldeles så är det...detta borde vara en tid att tänka på andra...
2014-12-04

  Lars Hedlin
Bra som attan ;)
2014-12-02

    Tollwut
Bra!
2014-12-01

  Johan Strömstedt
En rak beskrivning av en nutid väldigt många befinner sig i. Så svårt att hitta bromsen.
2014-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson