Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Törnrosas sömn

 


Kom väck mig.
Det är nu jag vill leva, jag vill andas.

Kom  kyss mig.
Låt nya vindar ta mina drömmar,
svep iväg med min känsla.

Låt kärleken strömma igenom mina ådror, väck mig till passion,till lust.

Din törnrosa behöver din kyss för att leva, så låt mig smaka av dina läppars sötma.

 




Fri vers av Angel of love
Läst 328 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2014-12-02 01:04



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Mycket vacker denna..!
2014-12-07

  Stjärnöga
Underbart vacker
och passionerad
kärlekspoesi
2014-12-06

    ej medlem längre
Så sagolikt fint skrivet.
2014-12-06

  Maria Sundelin VIP
Dröm sött
Kramar
2014-12-03

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra, ljuva önskningar i din fina dikt...
2014-12-03

  louisegirl
Vilken värme i denna vackra text <3
2014-12-03

  Johan-70
Skönt vackert, man känner viljan att kyssas.
2014-12-03

    ej medlem längre
Vacker. Mycket vacker. En äkta kyss med äkta kärlek kan väcka de döda till liv.
2014-12-03

  Connie
Åh gud, så underbart! Bara älskar denna!
2014-12-03

    Birgersdotter VIP
Ljuvt och vackert
2014-12-02

    ADI Nehlin
vackert skaldat
2014-12-02

  Lars Hedlin
Stilla mjukt ömt värmen sprids och väcker den vackra ;) <3
2014-12-02

    Dan Myrbeck
Känns som repliker i någon världsberömd teaterpjäs.
2014-12-02

    ej medlem längre
Min springare har rymt så det får bli en digital kyss - mycket känsla och värme i din fina text..
2014-12-02

  Palett
Stark känsla i denna text !
2014-12-02

    ej medlem längre
Underbara önskningar, så fint.
2014-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
All you need is love! Jättefint skrivet!
2014-12-02

  M M Mannheim VIP
Fin rytm i orden mot längtans mål.
2014-12-02

    Bo Malte
jag ilar min sköna...
2014-12-02

  erkki
Passion for Life! Jättefint!
2014-12-02

  Heikki Hellman
Är färdig som pojkscout, en god gärning varje dag!
2014-12-02

    Ken Cassel
Okej Angel :-)

Jag kommer och pussar lite grann

på dig

hihihi

Tackar för applåden

Kram på dig

Ken
2014-12-02

  ULJO
Underbar önskan i denna fina text
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love