Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VARNING VARNING!!!!! Nu måste man lämna området, inte bara flytta på bilen, när du använder parkeringsskiva. Så med andra ord 3 timmar betyder max 3 timmar på det område du parkerat i.....


En sniken ful elak parkeringsvakt

 

Parkeringsvakten ger böter

som en påse nötter

Med jobb på provision

får han en ny mission

 

Mer i plånboken

krävs av den nya Judassnoken

I jakten på högstatus

föds en ny Pontus Pilatus

 

En bränd mandel

blir hans present till julhandel

Jesus ser sin korsfästelse

om och om igen i parkeringsvaktens penning frestelse




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-02 15:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ständigt nya inkasseringspåhitt.
2014-12-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP