Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så jag känner mig... kanske?


Depression

Regnet faller här

ned, likt dödens kalla kår

längs ryggens kotor...




Bunden vers (Haiku) av Henrik Svensson
Läst 1087 gånger
Publicerad 2006-04-06 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Svensson
Henrik Svensson