Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En helt jävligt underbar provokation!


Du tittade på Hollywoodfruar,
när jag kom in,
efter att jag hade varit ute med återvinningen.
och du bytte inte kanal,
när du vet att jag hatar ytlighet,

Och detta på min 50 års dag!

Nu vet jag hur mycket jag är värd.

Tror du att hade jag bytt till Aki Kaurismäki,
eller lyssnat till In Flames.

På din 50 års dag?

Kommer aldrig att hända!

Då hade du pissat sönder mig fullständigt.

Jag själv hade satt på Lundells bästa,
eller
Winnerbäcks bästa.

Och tvättat av dina händer,
när du kom in.

Och varsamt smekt in dem med hudcreme.

Och egentligen jag hade inte ens tillåtit dig,
att gå ut med återvinningen!

Intressant att det kan vara så olika.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 342 gånger
Publicerad 2014-12-02 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP