Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lekande ord

livet är bara ett snabbt passar flyende i
en kropp styrd av min själ igenom detta

liv på denna planet allt jag snuddar vid
ger mej njutning glädje och energi

erfarenheten hjälper mej på min väg
in i framtiden där jag svävar fram

levandes på Guds andedräkt annars
skulle jag vara likt en fisk ovan vattnet

mina liv mitt liv min framtid väntar
mitt liv som själen bär mej




Fri vers av den nakna poeten
Läst 179 gånger
Publicerad 2014-12-02 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten