Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Politiska ordutsvängningar utan frö i jord


Kom att tänka på bal...

Kom att tänka på bal,
men hamna snabbt på val.

Dessa floskler av ord fick intresset i dal,
i fruktlösa debatter, man går i kval.

Någon har alltid räknat fel med tal,
men håller ändå artikulerat tal,

Samma argument tynger o mal,
med risk för synliga hål av mal.

Alla i en enda stor sal,
...ändå blir kontentan kal.

Politiken blir så smal,
borde tänka mer på bal.

 




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-04 14:09



Bookmark and Share


  Angel of love
Sandlådan är det de sitter i.
2014-12-08

  Havsbris
i brist på stora MAN, lekar barnen på dagis gården,,,
2014-12-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är mycket tjafs de håller på med...
2014-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell